snowboarding

Caldura la Inaltime

Hainele de iarna nu sunt cunoscute ca fiind mulate pe corp. Dar daca esti un atlet pasionat de snowboarding, avand nevoie de echipament de inalta performanta, care sa-ti permita sa mergi mai departe si mai sus decat oricand?

snowboard jacket

MARCAREA PUNCTELOR CHEIE

In anul 2011, Burton si 3M au colaborat pentru crearea sistemului de Marcare a Punctelor Cheie. Acesta utilizeaza diferite tipuri de material 3M™ Thinsulate™, plasat strategic in jurul corpului, pentru a conferi caldura si libertate de miscare, acolo unde este cazul.

Jacheta Burton Hackett pentru Snowboard, cu Sistemul de Marcare a Punctelor Cheie, ce incorporeaza material izolator 3M™ Thinsulate™, pastreaza caldura in interior, in timp ce permite evacuarea umezelii.

infographic
“Am nevoie de un echipament care sa ma ajute sa raman cald, chiar si cand e umed. Si sa nu fie atat de voluminos incat sa ma impiedice sa obtin calificative bune din partea juriului.”

- Mark Sollors

2011 Transworld Rookie of the Year

Thinsulate

Marvin Jones si Justin Keogh, din cadrul Diviziei 3M de Siguranta Personala, prezinta atletilor Burton – Hannah Teter si Mark Sollors – modalitatea prin care este realizat materialul izolator 3M™ Thinsulate™.

“Cursa care a castigat aurul in Torino nici macar nu te va duce in finala din 2014. In fiecare an atletii imping limitele posibilului. Echipamentul pe care il purtam trebuie sa fie capabil sa tina pasul.”

- Mark Sollors

2011 Transworld Rookie of the Year

athletes

MAXIMIZAREA CALDURII

Thinsulate confera pana la de doua ori mai multa caldura decat panza groasa si retine si mai putina umezeala. Ceea ce este cel mai important pentru acesti atleti este faptul ca nu le restrictioneaza libertatea de miscare.